Esiintymisasujen suunnittelu ja ompelu

Kaikista vaateompelun aloista voimistelu- ja taitoluistelupukujen luominen muistuttaa eniten taidetta. Puvun valmistamiseen käytämme paljon erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Käytössä ovat esimerkiksi lycra, pitsit, verkko- ja sifonkikankaat. Yrityksessämme on töissä taiteellinen suunnittelija, joka tekee kankaiden koristemaalaukset. Tämä palvelu on ainutlaatuinen kotimaisilla markkinoilla. Lisäksi käytämme pukujen ompelussa applikointeja laajalta tasoskaalalta. Ennen kuin ryhdymme työstämään luonnosta, kuuntelemme esitykseen kuuluvaa musiikkia, tutustumme valmentajien, koreografien sekä urheilijoiden itsensä toiveisiin.

 

Esiintymisasun hintalaskelma

Puvun hinta alk. 35 €. Hintaan sisältyy: yksivärisen, hihattoman peruspuvun ompelu.

Mallisto

  • Suunnittelutyö (piirrosmalli) hinta alk. 25 €.
  • Ompelu henkilökohtaisien mittojen mukaan alk. 25 €
  • Kiinnitys (vetoketju, napit tai hakaset), 15-25 €
  • Hihojen sormi-lenkki, 10 €
  • Haalaripuvuissa kantapää aukot 5 €

Lisääksi kilpailupuvun hinta riippuu mallin monimutkaisuudesta, applikointien, koristemaalausten ja muusta työn määrästä.

Arvonlisävero sisältyy hintaan.

Ompeluun käytettävistä kankaista ja koriste maalauksista laskutetaan erikseen.

Koristeista kuten strasseista tai paljeteistä sekä niiden vaatimasta työstä (suunnittelu, liimaus tai isojen strassien/koristeiden ompelu) laskutetaan erikseen.

Toimitusaika

Puvun ompelu kestää 2-7 viikkoa riippuen tilausjonosta sekä työmäärästä, mitä tilattu asu vaatii. Heinäkuusta maaliskuuhun saamme aina erittäin paljon tilauksia, joten muodostamme tilauskalenterin etukäteen, muistakaa tehdä tilauksenne ajoissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!