Voimistelu-/taitoluistelupuvun suunnittelu- ja ompelupalvelut

Peruspuvun ompelu

Peruspukumallistostamme löytyy useita eri vaihtoehtoja. Sieltä voit valita sinulle sopivan peruspukumallin edulliseen hintaan alkaen 35€.

 

Yksilöllisen kisapuvun suunnittelu ja ompelu

Kaikista vaateompelun aloista voimistelu- ja taitoluistelupukujen luominen muistuttaa eniten taidetta. Puvun valmistamiseen käytämme paljon erilaisia tekniikoita ja materiaaleja. Käytössä ovat esimerkiksi lycra, pitsit, verkko- ja sifonkikankaat. Yrityksessämme on töissä taiteellinen suunnittelija, joka tekee kankaiden koristemaalaukset. Tämän lisäksi käytämme pukujen ompelussa applikointeja laajalta tasoskaalalta. Ennen kuin ryhdymme työstämään luonnosta, kuuntelemme esitykseen kuuluvaa musiikkia, tutustumme valmentajien, koreografien sekä urheilijoiden itsensä toiveisiin.

Miten voit tilata yksilöllisen puvun?

 1. Ota meihin yhteyttä soittamalla, sähköpostitse tai tulemalla myymäläämme. Kerro meille toivomasi värit, mallit sekä hintaluokka. Muista mainita myös ohjelmasi teema ja musiikki!
 2. Mitat ja kankaat voit hoitaa kotonasi itse tai myymälässämme meidän avulla! Mittausohjeet löydät nettisivuiltamme. Kankaista voimme lähettää mallikappaleet postitse tai neuvotella niistä paikan päällä.
 3. Tämän jälkeen teemme puvusta luonnokset, kerromme tarkan lopullisen hinnan ja lähetämme nämä sinulle sähköpostitse.
 4. Jos luonnos ja hinta miellyttävät, voimme aloittaa puvun tekemisen!

Yksilöllisen kilpailupuvun hintalaskelma

Puvun hinta alk. 35 €. Hintaan sisältyy: yksivärisen, hihattoman peruspuvun ompelu.

Työerittely:

 • Puvun suunnittelutyön hinta alk. 25 €.
 • Henkilökohtaiset kaavat mittojen mukaan: 25 €
 • Vetoketju tai napit: 25 €
 • Lyhyt hihat: 5 €
 • Pitkät hihat: 7 €
 • Sormi-lenkki hihoissa: 10 €
 • Lyhyt helma:15 €, pitkä helma (alk. 25 cm): alk. 18 €
 • Toinen kerros helmaa: 12 €
 • Haalaripuvuissa kanta-aukot: 5 €

Tämän jälkeen yksilöllisen kilpailupuvun hinta riippuu mallin monimutkaisuudesta, applikointien, koristemaalausten ja muista vaatiman työn määrästä.

Arvonlisävero sisältyy hintaan.

Ompeluun käytettävistä kankaista ja maaleista laskutetaan erikseen.

Strasseista, paljeteista, muista koristeista sekä niiden vaatimasta työstä (suunnittelu, liimaus tai ompelu pukuun) laskutetaan erikseen.

Toimitusaika

Puvun ompelu kestää 1-4 viikkoa riippuen tilausjonosta. Heinäkuusta maaliskuuhun saamme aina erittäin paljon tilauksia, joten muodostamme tilauskalenterin etukäteen, muistakaa tehdä tilauksenne ajoissa.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!