Miten voi tilata esiintymisasun?

  1. Voit laittaa meille sähköposti viestiä, soita puhelimitse tai sopia tapaaminen. Kerro minkä ikäiset urheilijat pukua tarvitsevat. Lisäksi ennen puvun valmistusta meidän olisi hyvä tietää, mitä urhilulajia varten puvut ovat, omat toiveesi puvun mallista, väreistä ja kankaista. Jos asut toisessa kaupungissa, voimme lähettää kankaiden mallikappaleet postitse, jolla varmistetaan, että kankaat ovat oikean sävyiset. Ohjelman teema ja musiikki myös auttaisivat meitä luomaan ainutlaatuisen luonnoksen sekä toteuttamaan unelmasi. Tässä vaiheessa meille on tärkeää tietää puvun budjetti, jotta ymmärrämme missä rajoissa voimme toimia. 
  2. Sen jälkeen luomme 2-3 puvun piirrosmallia ja samanaikaisesti laskemme asun hinnan. Luonnokset ja hinnoittelun lähetämme sähköpostitse hyväksyttäväksi. Voit kommentoida meidän luonnoksemme ja tarvittaessa muokkaamme niitä. Piirrosmallin luominen kestää vähintään kolme päivää. Ole kärsivällinen, luonnoksen tekeminen on luova prosessi ja joskus suunnittelija tarvitsee enemmän aikaa keskittyä sinun toiveisiisi ja ideoihisi. Jos sinulla on oma luonnos ja tilaat meiltä vain ompelupalvelut, lähetämme sinulle hyväksyttäväksi vain puvun hinnoittelun. Välillä piirrämme piirrosmallin piirroksesi pohjalta, joka helpottaa meidän valmistus prosessia.
  3. Puvun luonnoksen ja hinnan hyväksymisen jälkeen täytyy löytää pukujen oikeat koot. Meiltä voi tilata puvut kahdella tavalla: vaatekokojen mukaan, tai ommella puvut henkilökohtaisten mittojen mukaan. Kun puvun koot ovat selvillä, voit tehdä kirjallisen tilauksen meille sähköpostitse. Tilauksessa pitää olla pukujen määrä ja koot. Lähtökohtaisesti suosittelemme yksilötilauksissa henkilökohtaisien mittojen mukaan valmistettua asua.
  4. Tilauksen tekemisen jälkeen saat meiltä tilausvahvistuksen, jossa on pukujen tarkka valmistuspäivämäärä. Tästä ajasta pukujen valmistusaika on 2-7 viikkoa. Aika riippuu tilausjonosta sekä työmäärästä, mitä tilattu puku vaatii. Valmiit puvut lähetämme postitse tai voit itse noutaa tilauksesi myymälästämme.

  Miten löytää oikeat koot ja tilata oikeankokoisen puvun (erityisesti joukkuetilaukset)? 

  1. Meiltä voit tilata puvut vaatekokojen mukaan. Hintaan kuuluu 3-4 pientä muutosta kaavoissa. Enemmän muutoksia tehdään lisämaksulla. Hinnat voi katsoa tästä.

Voitte itse määritä oikeat pukujen koot taulukon mukaan. Taulukko on sivullamme.

Voimme myös tehdä joukkueelle 2-4 sovituspukua sovitukseen, jotta te voisitte löytää oikeat koot. Valmistamme sovituspuvut hyväksytyn luonnoksen mukaan valitsemastasi kankaasta. Sovituspukujen tekemiseen tarvitsemme aikaa, siksi tässä tapauksessa tilaus pitää tehdä ajoissa. Tilatessa puvut vaatekokojen mukaan pukujen valmistukseen jälkeen kaikista lisämuokkauksista peritään lisämaksua.   

  1. Pukujen tilaus henkilökohtaisten kokojen mukaan.

Henkilökohtaisesta ompelusta ja henkilökohtaisista kaavoista otamme lisämaksun, alk. 25 euroa (maksu riippuu puvun vaikeudesta).

Me voimme ottaa mitat teidän harjoittelunne aikana tai te voitte tulla ottamassa mitat myymälässämme. Jos asutte toisessa kaupungissa, lähetämme teille mittojen otto-ohjeen sähköpostitse, ja te itse voitte helposti ottaa mittaukset.

Hintaan kuuluu 1-3 pukujen sovitusta. Me voimme järjestää sovitukset ompelimossamme tai tulla harjoituksiin, jos joukkue harjoittelee Jyväskylän alueella.  Jos joukkueiden pukujen hinta on enemmän kuin 250 euroa: ensin teemme yhden mallipuvun, näytämme sen valmentajille ja lopullisen hyväksymisen jälkeen aloitamme ommella kaikki puvut. Mallipuvun sovituksesta sovitaan erikseen.

   Laskutus.

Työskentelemme ennakkomaksulla. Hinnan hyväksymisen jälkeen, laskutamme ensimmäisen lakun, joka on 30% tilauksen kokonaisarvosta. Lopullinen lasku tulee kaikkien pukujen valmistumisen jälkeen. Ennakkomaksu korvaa pukuihin käytetyt materiaalit sekä piirrosmallin. Kaupanpurkutilanteessa ennakkomaksua ei palauteta, sillä kaikki valmistamamme tuotteet valmistetaan yksilöllisesti asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

  Pukujen koristelu.

          Pukujen koristelun suunnittelu ja strassien liimaus- ja ompelutyöt maksavat erikseen. Koristelun hinta riippuu strassien määrästä ja hinnasta. Meiltä löytyy Swarovski, Preciosa ja edullisimmat vaihtoehdot. Jos teillä on omat strassit, voitte                tilata meiltä vain pukujen koristelun suunnittelu.