Toimitusehdot

Gratsia (y-tunnus 2519904-4) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 Tilaaminen ja maksu

 Voit tehdä tilauksen myös lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen gratsia.jkl@gmail.com tai lähettämällä viestin nettisivujen yhteystiedolla olevan lomakkeen kautta. Tilatessasi muista ilmoittaa myös omat yhteystietosi, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja toimitusosoite.
Lähetämme sinulle sähköpostiin laskun tilaamistasi tuotteista mahdollisimman nopeasti.  Heti kun maksusuorituksesi näkyy Gratsian tilillä, tuotteet lähetetään sinulle.

Toimitustavat

Nouto Jyväskylän myymälästä. Voit myös tilata tuotteen verkkokaupasta ja noutaa sen myymälästämme.

Posti: Kirje

Postitus: Kirje tai Postipaketti - Nouto lähimmästä Postin toimipaikasta / Ovelle-paketti - toimitetaan kotiovelle. Toimituskulut määräytyvät voimassaolevan Itellan hinnaston mukaisesti. Voit seurata paketin kulkua Postin verkkosivuilla  www.posti.fi/henkiloasiakkaat/ sähköpostitse toimittamamme lähetystunnuksen avulla.

Postimaksu riippuu tilauksen painosta. Lue lisää www.posti.fi/henkiloasiakkaat/hinnatjaohjeet/

Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan tuotteet postin kuljetettavaksi tilausta seuraavan toisen arkipäivän kuluessa.
Mikäli tuote on varastostamme loppunut, toimitusaika on  2-3 viikkoa.

Mikäli kiire yllättää, ilmoitathan siitä meille, niin pyrimme saamaan tuotteen Teille mahdollisimman pian.

Palautusoikeus

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät alkuperäistä vastaavassa kunnossa olevat tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa (myyntikelpoisia) kuin sitä vastaanotettaessa. Kuluttaja saa halutessaan vaihtaa väärän kokoisen tai muuten sopimattoman tuotteen yhden kerran veloituksetta. Tällöin uusi tuote lähetetään veloituksetta ja ilman postikuluja.

Leikattuja kankaita ei voi vaihtaa tai palauttaa. Mikäli et ole varma väristä tai materiaalista, tilaa näyte kankaasta, lähetämme sen ilmaiseksi.

Swarovskin tuotteitta ei voi vaihtaa tai palauttaa. Mikäli et ole varma strassien väristä, voit ostaa erikseen myytävän Swarovskin värikartan.

Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen gratsia.jkl@gmail.com 14 päivän kuluessa. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen/tuotteet ilman kuluja käyttämällä postin asiakaspalautuslomaketta. Palautus lähetetään osoitteeseen 40400 Jyväskylä Mesikämmen 12 B 8.